POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

SMILING PETS – platforma online – cu denumirea comerciala LUCIAN&PARTNERS SRL-D cu sediul în București, B-dul Iuliu Maniu, Nr. 67, Bl. 6P, Sc 1, Ap 23, sector 6, București, înmatriculată la Registrul Comerţului cu nr. J40/5996/19.05.2015, Cod de înregistrare fiscală 34531120, cont bancar nr. RO24INGB0000999906683003, deschis la ING BANK, având email: office@lucianandpartners.com

1.1 SMILING PETS va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care lE furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

1.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

1.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului.  SMILING PETS nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

1.4. Prin inscrierea in baza de date a SMILING PETS, Clientul/Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai SMILING PETS: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii in vederea indeplinirii obiectului Contractului incheiat intre Cumparator si Vanzator, precum si de agentii de stat, guvernamentale, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; cat si de alte companii cu care SMILING PETS poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si/sau a Serviciilor etc.