DESPRE NOI

Din dragoste pentru animale, va oferim SMILING PETS! – O platforma online in care ne-am propus sa unim absolt toate serviciile ce pot fi oferite animalelor de companie si nu numai.

Smiling pets reprezinta un concept nou pe piata din Romania si este in tema cu toate noutatile din domeniu. Realizata in 2017 platforma se doreste a fi un shop online mixt. In care veti gasi atat produse pentru animale, anunturi, diferite servicii, accesorii, o gama completa de lucruri utile toate intr-un singur loc. High-Tech si prietenos in acelasi timp cu utilizatorii, Smiling Pets este dedicate tuturor iubitorilor de animale. Gandit pentru a acoperi o gama larga de clienti si solicitarile acestora.

Se adreseaza tuturor persoanelor, atat fizice cat si juridice. Ne straduim in permanenta sa venim in intampinarea clientilor nostri cu facilitati noi, servicii recente si mai ales utile.

Calitatea serviciilor este asigurata de un personal dedicata, o echipa tanara si energica, ce urmareste satisfactia clientului intotdeauna.

Iubim animalele si punem in slujba lor experienta noastra.  Suntem de parere ca un lucru bine facut va genera automat o satisfactie contagioasa!